En tatuering!! Och en enormt bra julafton

Åh julafton blev en sån succe! 
Att änligen få träffa mina kusiner som jag sällan träffar var nog det bästa, men att umgås med alla var enormt mys.
Tog ett snabbt foto på mina julklappar men jag struntar nog i att göra ett "mina julklappar"-inlägg då jag bara tog en bild på allting. (samt för att jag inte fick så mycket i materielform). Självklart är jag glad över allting jag fick, och julen enligt mig handlar inte bara om julklappar. Men jag ska berätta den bästa julklappen som jag någonsin kunde fått! (efter en hund såklart). En tatuering! Japp ni läste rätt, den 27 December har jag en tatuering! Eftersom jag skrivit ett inlägg (tror jag) om vilken tatuering jag helst vill ha, så nämner jag ingenting nu. Vill även att det blir en överraskning för er! Förresten så glömde jag ta kort på min morgonrock som jag fick av mamma och pappa, den e lila och mysiga iallafall!
 

Jag fick en Glossybox av Fixas ägare (dvs min morbror och hans flickvän) så ska göra ett inlägg om det imorgon.
Sen fick jag även pengar till min "hundbank" dvs att jag fick pengar för att kunna spara till en hund. Men det kommer nog dröja ett bra tag tills jag fått nog med pengar till en hund eftersom jag är en slösa. ;)
För ni kan ju gissa vem som imorse beställde hem en "Mask of Magnimity"? Yes jag. Men den är jag faktiskt värd, och eftersom det bara blev 130 kronor så passade jag på. 
Nu ska jag kika på mellandagsrean, men kommer fömodligen inte köpa någonting. Hoppas eran jul blev lyckad, och take care. 
Hade!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0