Natten har varit hemsk

Natten har varit hemsk. Gick och la mig klockan 22, somnade, men vaknade upp klockan ett av en mardröm. Eftersom jag är mörkrädd tog jag på lampan och försökte sova, men nada. Slutade med att jag somnade klockan halv fyra. Nu tror ni att jag skojar, men jag är på riktigt mörkrädd. Ser massor med saker som egentligen inte finns där, men just i tillfället när jag ser saker så känns det verkligen sååå äkta. Märke att min spegel såg ut som en liten flicka ":-)" 
I fredags stack jag på fest, kunde inte riktigt hålla humöret uppe då jag fick världens huvudvärk. Men tänker inte säga så mycket mer om festen, det som händer där, stannar där. Men kan säga att jag hade enormt rolig men som sagt förstörde min huvudvärk det mesta. 
Idag ska jag städa lite i rummet, kanske åka till Mora eller Borlänge med mamma för att köpa tapet och massor till mitt rum. Sen ska jag beställa nytt smink då det är black friday och mitt smink är slut. Förresten så vill jag tipsa om att Xbeauty har black friday enda tills den 29onde. Dem har även en rabattkod som är BLACK. Så unna er någonting nu! 
Eftersom jag inte varit så aktiv senaste tiden så ska jag göra ett lite längre inlägg nu, och kan även trösta er med att jag jobbar på julklappstips som kommer upp i December. Kanske till och med gör en November favoriter i slutet av denna månaden eller i början av December. 
Nu ska jag byta ämne. 
Ska tipsa er om några låtar som jag verkligen rekommenderar. Är ni lite av en festprisse precis som mig tror jag ni kommer gilla dessa. Nya låtar kommer släppas snart vilket jag verkligen ser fram emot, så enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0