Min nyfunna kärlek

Idag firade vi kladdkakans dag en dag försent! Slutade 13 idag och då hämtade jag Fixa, sen skottade jag gården, gick en promenad med henne, gjorde en brasa och hämtade ved. Sen blev jag sååå sugen på att baka. Inte att äta själva kladdkakan. Utan att baka. Så jag tog ett nytt recept och testade ett litet annorlunda recept då det mesta var i deciliter samt så var det med kakao än vanligt. Vilket jag verkligen tyckte om!
I samband med det fick jag ta ur och in disken. Mindre roligt men måste göras.
När kladdkakan blev klar kom mamma och pappa hem och då gjorde dem fläskytterfilé och klyftpotatis samt favoritsås och grönsaker till. (Och bearnaisesås)
Efter maten åts kladdkakan och den var precis som jag ville ha den.
När jag skulle ta kort på kladdkakan så var den redan uppäten av mina TVÅ BRÖDER. Så ni får helt enkelt slippa den bilden. Annars har dagen varit riktigt mysig. Mys vid kaminen med Fixa efter att ha skottat i kylan var ju faktiskt underbart. Och speciellt efter ett prov. Ekologi. Gick hyfsat.
Och hörni. Ni vet hur jag sa att jag inte riktigt var nöjd med mina fuktkrämer som jag testat förut? Nu har jag hittat den. Har använt den i två dagar och är så nöjd. Det är alltså den jag köpte igår men ni får samma bild ändå. Jag känner att jag bara vill vara osminkad hela tiden eftersom jag känner mig så fräsch och återfuktad. Rekommenderar verkligen!! 79 kr på Kronans tror jag. Verkligen inte dyrt.
Godnatt nu! 😝
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0