Shopping

Hej igen!
Igår var jag iväg till Borlänge med mamma, där jag bland annat köpte denna outfiten:

Både tröjan och jeansen är från Gina Tricot och är kär i outfiten!!
Jag köpte även ett par höga skor, som var jättefina! De får ni se en annan dag. Sen köpte jag även en kläddställning och 3 paket med klädgaljar (stavas det så?). Den har jag inte heller något foto på eftersom allting är i paket/lådor.
Sen köpte jag bara ett torrschampo och ett ljus. Torrschampot är från "Liance" och jag hatar det redan. Håret blir som sockervadd och det är mer som ett hårspray. Nej den är inte bra. Sen på vägen hem så köpte vi ljus på Lyko. Så då köpte jag Lykos egna ljus i doften "Clean Cotton". Det var nog det som jag köpte.
Idag ska jag och mamma till Mora och köpa nya tapeter osv.
Vi hörs!

Känslorna tar över

Fyfan hörni. Ännu en sån där kväll där mina känslor tar över. Fick ju förfan lov idag. Efter ett enormt viktigt och story SO-prov som gick helt okej. Varför gör jag såhär mot mig själv?
Ville verkligen ut. Sminkade mig, bytte om och var verkligen redo. Linserna togs i och rakade tillochmed benen haha.
Jag var verkligen sugen på att dra på halloweenfest. Men nej. Ännu en gång så ska tankarna ta över.
Jag har bara en ångestkänsla som kom. En känsla att det kommer gå åt helvete om jag går ut. En känns av att jag är hatad och inte värd en rolig kväll ute.
Nej jag måste verkligen jobba med det här. Mår ju ännu sämre av att höra hur roligt mina vänner har det medans jag är hemma.
Men som tur är, så är min storebror räddare i nöden.
Ska få hans dator då han köpt en ny. Så ska spela lite ikväll. Få tankarna på det istället för att tänka för mycket på allt.
Hoppas jag kan prata med min crush ikväll också. Eftersom jag inte pratat med honom på en vecka. (Förutom snapat då)
Så ska nog spela och prata med honom. Saknar honom så.
Vi hörs.

Weightworld

Hej! Förlåt för att det inte blev ett inlägg igår. Har helt enkelt inte haft orken. Men idag fick jag hem ett paket från Weightworld! Har nämnligen fått en vattenflaska av dem nu när jag börjat träna. Ville helt enkelt bara dela med mig av det. Det tar lång tid för den att komma, men tyckte väntan var värd det. 
Flaskan kostar 179 kronor och ni har en direkt länk här.
Idag har jag iallafall haft långdag i skolan. Har inte gjort så mycket mer än att plugga till SO-provet som jag har imorgon. Ska nog till Nora och plugga lite mer senare. 
Har haft simning på idrotten så idag tar jag det lugnt. Sen har jag haft ont i huvudet enda tills idag så har inte varit på gymmet på ett jävla tag. Blev ju ingen Tabata i tisdags då jag verkligen behövde plugga. Skolan förstör allting just nu!!
Mvh arg Emma
 
RSS 2.0