Tabata

Jo ni.
Som titeln lyder så var jag iväg på ett tabata-pass med Ida idag.
Fyfan va skönt att göra det! Det verkligen brändes och gjorde sådär skönt ont. På ungefär en halvtimme fick jag en veckas träning (i mina egna mått hahah). Jävlar vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon alltså.
På tabatan körde vi vad jag kallar "hemmaövningar" då man inte behöver några redskap. Vi körde hemma övningar på högintensivt. 20 sekunder träning samt 10 sekunder vila på 4 minuter per övning.
Nu när jag kom hem så tog jag en dusch och tog fram läxorna. Det går inte att skjuta fram på längre. Direkt efter det här inlägget ska jag ta tag i livet. (Vilket jag faktiskt började med igår). Ska svara på instuderingsfrågorna till kemiprovet samt försöka mig på spanskan. Men den har jag helt gett upp med.
Hatar spanskan. På riktigt. HATAR den. Fyfan.
Förlåt men spanska är bara inte mitt språk. Önskar att jag tagit tyska eller franska istället. Ta inte det vännerna tar, det gynnar er verkligen inte.
Har 3 prov på ingång samt ett ekologiprov tisdagen efter lovet.
Är så himla taggad för halloween nu så ni vet inte ens. Vad ska ni vara? Jag tror jag ska vara en vampyr eller någonting gulligt. Iallafall inte en clown 😝.
Imorgon är det pappas födelsedag och då ska vi fira honom på nästa sätt. Genom godsaker. Bakade kladdkaka idag som vi ska äta imorgon, samt så har farmor bakat en tårta. Så vid halv fem tiden imorgon blir det fika. Längtar redan hahah.
Vi hörs imorgon.
Hade! ;-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0