Nya tajts!

Jo ni!
Nu kan man snacka om GROV mensvärk. Fyfan.
Ligger i sängen och har kollat youtube enda sen jag kom hem. Vilket jag förtjänar efter alla prov denna veckan! När jag kom hem så var huset tomt, och mina famijemedlemmar var inte hemma. Men efter kanske 20 minuter kommer mamma och Samuel hem, och har även Fixa med sig! Saknat den lilla hunden. (Även fast det inte var så längesen vi sågs)
Jag gjorde en stor kopp med varm O'boy och lite grädde på toppen. Jag ska bara njuta av helgen och hålla mig lugn. Jag tror inte att det blir något festande för min del, och vet inte ens om jag ska ut i helgen.
Ikväll ska jag försöka jobba och fixa "reserv"-inlägg till bloggen, om det så skulle behövas.
Ska även skicka och svara på lite mail.
Imorgon ska jag nog till Mora och shoppa med mamma och Samuel. Lär köpa nya skor då mina är trasiga.
Igår köpte jag två par träningstajts men orkar verkligen inte ta kort på dem.
Därför slänger jag in en bild när jag har på mig ett av paren. Bilden är tagen från min snapchat och rekommenderar er att följa min story (emmiz01)!
Hade!:-)

Ps. Ni ser även min nya hårfärg på bilden ;-)

 

Skoldagen och minihaul

Hej!
Har precis kommit hem från skolan nu, och kom hem till ett paket!! Beställde lite gott och blandat i måndags då mina produkter börjat ta slut. Därför tänkte jag visa alla produkter jag köpt på senaste tiden i detta inlägget. Men först ska jag skriva av mig lite först. 
Igår tog jag i den bruna färgbomben i håret, mitt hår är jättefint, men självklart ser man ju toner av lila. Men ingenting jag bryr mig om. Jag tycker att det känns fräschare att ha mörkare hår nu till vintern, men kommer förmodligen bli helblond efter jul. Om jag vågar dvs. Men det vill jag nog helst göra hos en frisör.
Hade matteprovet igår, kändes sådär, men skönt att det är över. Idag hade jag idrottsprovet och fick hjärnsläpp. Det var såna saker jag verkligen visste, men som jag bara inte kunde sätta ord på. Känns lite skitit eftersom det provet var enormt viktigt för idrottsbetyget. Imorgon har jag ett muntligt SO-prov om Islam. Eftersom det hör till allmänbildningen (enligt mig) så har jag ganska bra koll. 
Nu ska ni iallafall få se produkterna!
 
 
 
 
 
 
 
Färgbomben från Revlon, använde färgen "513 deep chestnut"
 
Hittar tyvärr ingen länk till denna. 
 
Hittar ingen länk till den här heller! Men priset var 209 kr och det är en fuktkräm!
 
Nu säger jag hejdå, och så hörs vi i ett annat inlägg! Kram!

Lila hår fail ännu en gång

Hej igen!
Förlåt för att gårdagens inlägg blev så pass litet och bara sponsrat, hatar att göra ickepersonliga inlägg men var bara så enormt trött.
Men iallafall!
Idag har jag haft matteprov första timmen, det gick väl sådär, men känner mest att nu är det över. Ingen idé att reta upp sig på det nu.
Igår färgade jag håret lila. Eller iallafall ett tappert försök till.
Färgen räckte helt enkelt inte och nyanserna skiftar från lila till nästan orange. Därför ska jag lägga i en brun färgbomb, och sen hoppas att det lila går att täcka.
Lite mer in mot jul vill jag nog ljusa upp det igen, men har saknat mitt mörka hår så hoppas det blir bra.
Vad tycker ni? Blond eller brunett?
Jag tror jag vill göra en blandning av de två. Kanske brunett med blonda slingor, eller bara en riktigt mörkblond eller askbrun färg.
Men vill slippa färga om det hela tiden. Så blir nog brunett på fulltid senare. (Fast älskar att färga håret så vi vet ju alla hur det kommer gå)
Så idag ska jag bara plugga till mitt idrottsprov som är imorgon, sen skölja ur så mycket av all lila jag kan, för att sena applicera brun färg. (Vet dock inte in färgningen sker idag. Men det får ni väl reda på senare. ;-)
Vi hörs. Hade!

RSS 2.0