Stressig vecka

Som titeln lyder har det/är det en stressig vecka. 
Först var hos Mattias i helgen så har inte varit hemma under hela helgen. Sen på måndag så hade jag bara 1 lektion. (Nu tänker ni att men oj Emma!! Vadå stressigt?) Jo för på måndagen behövde jag färga farmor hår, Mattias tvingade ut mig på en skotertur och så behövde jag plugga osv. För er låter det kanske lite så illa, men lägg till en utmattningsdepression på det så kanske ni skulle förstå. 
Idag hade jag redovisning i Samhäll, inlämning på en idrottsuppgift och det kan jag säga att har tagit på psyket en hel del. 
Fick även reda på i måndags att jag fick F på mitt spanskaprov. Så det ska göras imorgon. Jippi!!
Idag behövde jag även åka till farmor för vi skulle baka mockatårta till julafton. Det är min favoritdessert någonsin, så varför inte unna sig den på jul? Faktiskt första gången vi gjort det också. Annars har vi bara köpt. 
Det var jag klar med vid 18, och nu har jag pluggat i tusen år till spanskaprov och engelskaförhör imorgon. 
Det här tar verkligen på psyket, ni fattar inte. Känner att ett lov är jag värd nu, snart så!!
(null)

(null)

(null)

Skal från Gocustomized!

Eftersom bloggen är back on track så kan jag glatt säga att mina sponsorer också är! Idag har jag ett samarbete med Gocustomized och jag ska visa er ett skal jag fått hem från dem. Jag tänkte helt enkelt att jag behövde ett nytt skal och varför inte ha det på mig och hjärtat? 
Om ni själva vill ha ett mobilskal med foto så tryck på länken för att komma till hemsidan!
Och om ni har Iphone så kan ni designa ett eget iphone skal här
Tyckte verkligen detta var enormt fint, och älskar att samarbeta med Gocustomized. Rekommenderar verkligen det för kvaliten är svinbra!
Kram!:)

(null)

(null)RSS 2.0