En dag i mitt liv

Min dag börjar jämt med ett glas varm Oboý och en eller två pärlanmackor med leverpastej. Dvs direkt efter jag gjort rent ansiktet, tagit i linserna och sminkat mig. 
Sen bär det av till skolan då världens bästa mamma kör mig, nu på det lite kallare vinterhalvåret. Skolan går, massor med värdelösa lektioner jag aldrig kommer ha någon nytta av tar slut. Jag kommer hem, lägger mig i mitt rum. Och somnar. 
På några timmar i skolan har jag blivit så psykiskt och fysiskt utmattad att jag somnar med smink på och linserna i. Det har absolut ingenting med skolan att göra, men med vintern. Eftersom jag mår mycket sämre på vintern så blir jag utmattad psykiskt, och eftersom det är så mörkt ute så blir jag trött fysiskt. Men som tur är så blir det bara ljusare och ljusare.
Efter jag sovit min 20 minuters powernap (jokes on me, sover minst 3 timmar) så äter jag middag. Sen ser jag nån film som jag somnar till. Ungefär sådär ser varje skoldag ut i mitt liv. Helt bortkastad men ändå väldigt mysig i slutet. 
Märker redan nu hur mycket piggare jag är när det har blivit ljusare, det kanske ni också märker nu när bloggen varit uppdaterad 3 dagar i rad? Hur ofta händer det??
Nu ska jag iallafall ta en powernap igen, och så ses vi när vi ses!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0