Gymnasievalet är gjort

Jag vet inte om alla vet detta, men som ni förmodligen sett har bloggen varit privat under en kort period, och innan det var den väldigt inläggsfattig, dvs att jag inte skrev något inlägg. Min förklaring är väl så enkel som skolpress och ångest. Har känt att jag har tagit på mig allt för mycket och måendet har väl påverkats enormt negativt utav det. Tyvärr fick bloggen ta den smällen, då jag inte direkt kan hoppa av grundskolan. 
Men ska försöka komma tillbaks till bloggen, då jag verkligen älskar att få skriva fritt och kunna uttrycka mig. 
Jag tror inte jag har berättat för er vad jag sökt för gymnasium, så tänkte berätta det nu. 
Jag sökte Samhäll som etta, men valde ingen inriktning då jag inte är 110 % säker på vad jag vill gå för inriktning. Andra valet blev Handels, då det verkar som en enklare version av Ekonomi, och jag var inte säker på om jag skulle klara av Ekonomi. Men ni kan ju gissa vad jag valde som trea? Ekonomi. Vet inte riktigt varför, men det känns ändå bra med det som ett val.
Självklart hoppas jag, att jag kommer in på Samhäll, för vet redan nu vilken underbar klass jag skulle få. Om någon var intresserad mer detaljerat om allt med mitt gymnasieval kan jag ta det snabbt. Jag valde Spanska som språk, då jag haft det i 4 år. Hatar spanskan så enormt mycket men det känns ändå värt att ha det för meritpoängen. Jag valde inget individuellt val än, då man fick välja det i början av terminen på skolan jag sökt till. Jag ska bo kvar i lilla fina Malung och jag känner mig inte ett dugg rädd för gymnasiet. Vill verkligen bli klar med grundskolan. 
Så ja, nu vet ni lite om mitt gymnasieval osv, så vi hörs i nästa inlägg, kram!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0