Myspys

Nu ligger jag hemma och väntar på att Mattias ska komma med sin buss. Han ska sova här inatt som har jämt gör annars, så det är ju inte direkt något ovanligt.  
Alice har tillochmed börjat reagera när jag säger att extra-husse ska komma, då vet hon att det är Mattias som är påväg. 
Jag ska försöka läsa min bok som jag har i läxa, så jag kanske blir klar innan helgen. Vi har skola imorgon men studiedag på fredag, så vi åker med 17:00-bussen till Dala-Järna, så blir en riktigt mysig helg med Mattias familj. 
Därför vill jag helst bli klar med boken innan, så jag slipper läsa när jag är där. Så ska försöka bli klar ikväll men med tanke på att det är 200 sidor så kommer jag nog misslyckas. 
När Mattias väl är här ska vi väl säkert bara ha mysigt och kolla Malou efter tio. :) Mattias hatar det och vill typ hellre se nån film, men jag är helt besatt!! 
Eftersom vi har studiedag på fredag ska jag och Mattias åka med tjejerna och Patryk till Borlänge. Så då blir det julklappsshopping, fast jag nästan är klar. Har ni köpt några julklappar än? Jag ska bara köpa något till farfar, mamma, pappa och kanske Alice och Samuel så är jag klar. 
Men bjuder på lite bilder gällande mitt myspys för mig själv. 

(null)

(null)

(null)


5 saker du inte visste om mig

1. Jag är väldigt noga med hudvård
Pågrund av min historia med acne så har jag en fan till koll på hudvårdsprodukter, jag vet exakt vad jag inte ska använda till min hy och vad som fungerar. Jag kan faktiskt inte ens ha på solkräm för den är alldeles för fet för min hy. 
 
2. Jag har nyss renoverat mitt rum
Kanske inte direkt nyligen utan i början av året, men jag tror faktiskt inte ni på bloggen sett något resultat av det. Kanske kommer det ut på bloggen inom kort? Annars märker ni ungefär hur det ser ut om ni är aktiva och kolla bloggen samt instagram!
 
3. Jag hatar ris
Ris är något av det vidrigaste jag vet. Har absolut ingenting mer att säga om det. 
 
4. Jag använder forfarande onepiece
Onepiece är typ det mest utdöda någonsin men min är jättefluffig och söt, men Mattias hatar den. 
 
5. Jag älskar doftljus
Skulle jag få ett doftljus skulle jag typ bli hyper, doftljus är det bästa jag vet oavsett doft. 
 
 
RSS 2.0