Sexleksakeroutlet.se

I SAMARBETE MED SEXLEKSAKEROUTLET.SE 

 

Har ju skrivit lite om vad jag ska göra på alla hjärtans dag, men tänkte att jag skulle berätta (vad dem berättat för mig) vad Jenny och Emma tänkte göra.

 

Jenny åker utomlands till Teneriffa den 9onde. Hon kommer alltså fira alla hjärtans dag i Teneriffa. Hon har inga specifika planer, men hon kanske träffar sin drömprins där;-)

Emma ska med på bio den 9onde med mig och Mattias, samt Mattias bästa vän Casper. Sen på själva alla hjärtans dag ska hon köpa choklad till sig själv och se en film.

 

Jag har iallafall ett samarbete med SexleksakerOutlet.se, det är ett företag som säljer allting gällande sex och romantik. Dem säljer sexleksaker och saker för att krydda sexlivet.

Nu när alla hjärtans dag är runt hörnet så tänkte jag prata om roliga saker att ha till alla hjärtans dag.

Jag rekommenderar verkligen massageolja, det kryddar verkligen till allting. Inte bara sexuellt! Massageolja är bara någonting som är bra att ha hemma helt enkelt. Tänk er själva att ge er partner en massage efter en jobbig dag på skolan eller jobbet.

 

Sexleksakeroutlet.se har även en kategori på hemsidan som heter “sexleksaker under 100 kronor”. Det behöver inte alltid vara dyrt att köpa intimprodukter och sexleksaker.

Det finns även saker för möhippor och svensexor. Så det är verkligen allting ifrån kärleksfullt till skoj.

Jag länkar Sexleksakeroutlet.se HÄR, så ni självklart kan in och kika. Jag tänkte även ge er ett tips på er som har lite ångest för vad ni ska göra och köpa till er partner.

  1. Boka biljetter på bio till Fifty Shades Freed den 14 Februari.

  2. Köp choklad eller geléhjärtan för att ge som en present till din partner.

  3. Köp någonting från Sexleksakeroutlet.se (det behöver absolut inte vara dyrt). Köp någonting som kanske kopplas till Fifty Shades-filmerna. Här får ni en länk till Fifty shades sexleksaker. Eftersom ni precis sett filmen och kanske vill ha det som dem har i filmerna.

  4. Köp massageolja och börja fira alla hjärtans dag redan efter jobbet genom att ge din käraste en massage. ALLA älskar massage!

 

Sådär! Nu har ni ett perfekt alla hjärtans dag planerat!

Hoppas ni kikar in på sexleksakeroutlet.se nu och gör en fet beställning! Det kanske även kommer ut en tävling med dem, så in och kika bloggen inom denna månaden!

 

Beställt glasögon

Hej! Idag ska jag på badet och se om jag trivs där, för ett kanske framtid jobb där. Är jätteglad att jag ska få jobba med barn. Älskar verkligen barn! 
Iallafall så händer det inte så mycket i livet just nu. Mattias ska sova hos mig tills på fredag, sen åker jag till honom. Sen fungerar väl skolan som den ska antar jag, lite stressad men kul ändå med tanke på att jag har Emma och Jenny med mig hela tiden. 
Det enda som hänt är väl att jag beställt nya glasögon, tyckte det var dags iallafall. Jag beställde mina glasögon från Misterspex, och både båge och själva styrkan på glasen gick på under 500 kronor. Vilket kap! 
Delar en bild under inlägget vilka jag köpte. 
Så nu väntar jag iallafall på mina nya glasögon! Ska bli såååå skönt att slippa ha linser hela tiden. Har ju haft glasögon men tycker de är såååå fula. Så äntligen kan jag ha glasögon i skolan, på jobb osv. 
 
 

sinamatic.se

 
 
Alla hjärtans dag är runt hörnet och även releasen av Fifty Shades Freed. Jag och mitt älskade hjärta ska iallafall fira vårat första alla hjärtans dag ihop samt gå på Fifty Shades Freed, förmodligen den 9 Februari, eftersom jag förmodligen jobbar på själva alla hjärtans dag, men han kommer vara hemma och vänta på mig tills jag kommer hem. Eftersom jag vet att han nästan aldrig kollar bloggen ska han få gelé-hjärtan av mig eftersom det är det bästa han vet. Han älskar gelégodis och då tänkte jag väl att han förtjänar det. Han kom faktiskt med blommor och choklad till mig igår, så tänkte även köpa en liten alla hjärtans dagpresent till honom även fast vi egentligen inte skulle, men det nämner jag inte eftersom det fortfarande finns en liten chans att han går in på bloggen och läser. 
Har iallafall fått möjligheten att samarbeta med sinamatic.se Det är en hemsida som säljer sexleksaker, snygga underkläder och allt inom kategorin sex och intimt. Jag är en väldigt öppen människa när det gäller att prata om sex, därför valde jag att samarbeta med denna hemsidan. Ni har en länk till hemsidan HÄR
 
Har ni partner som ni ska fira alla hjärtans dag med kan jag rekommendera att köpa någon av deras underkläder till din flickvän, alla tjejer blir glada av att få underkläder! Är ni ute efter att köpa någonting till er pojkvän så kan man ju köpa någonting som ni kanske behöver, glidmedel eller kanske underkläder till dig som han får se? ;-) Krävs ju inte så mycket för att få killar glada till alla hjärtans dag! 
Det finns ju en "Valentines day" kategori på hemsidan, som är värd att titta in på. 
 
sinamatic.se har även en rea-kategori som det finns allt möjligt på! Det finns verkligen allting, så länkar rean HÄR.
 
 Men som sagt, gå in på hemsidan och kika, även om du har en partner eller är singel, finns ju allting oavsett vad för relationsstatus du har. Alla hjärtans dag är för alla, så avslutningsvis önskar jag er att roligt och trevligt alla hjärtans dag!
 
RSS 2.0