10 bra OCH dåliga saker med Julia.

1. Hon har seriöst sämst internet hemma. Så när man vill facetimea med henne är det lika bra att åka hem till henne. ;)
2. Hennes hår är så himla fint och långt. Ser nästan ut som hon har satt i hårförlängningar för det är så fräscht och fint.
3. Hon får mig testa saker som jag förmodligen aldrig skulle gjort själv. Bl.a. att rida. Så himla kul att hon faktiskt tagit med mig på det och att jag fick försvinna lite från vardagen.
4. Hon e friluftstjej. Vill man ut och plocka bär, gå en promenad eller bara ta en cykeltur till skogs är hon alltid med.
5. Hon e sämst på att spara pengar. Hon köpte nyss kläder för runt 800 kr och säger jämt saker hon vill ha men aldrig har råd med. Hahahaha. Men tycker det är bra att hon unnar sig när hon kan.
6. Kan jämt prata med Julia. Eftersom jag mår så himla dåligt på vintern, men även året om, så förstår hon när jag mår dåligt. Om jag säger att jag inte kan gå ut för jag har ångest. Så respekterar hon det, men hon skulle lätt kunna komma hem till mig med choklad och kolla ph med mig.
7. Hon är ingen riktigt festprisse. På både gott och ont. Så himla skönt när man bara vill vara hemma, och kunna planera andra saker med henne. Men det är lite tråkigt när man vill ha med henne ut på tok men hon är på tävlingar osv.
8. Hon är sjukt duktig på att träna. Både skidor och orientering. Men jävlar vilken tävlingsmänniska hon är. Men henne blir varje sport intressant. Men även andra tävlingar brukar hon kirra hem en eller annan vinst.
9. Hon är en sån djurvän. Oavsett vilket djur det är så vill hon varje djur väl. Älskar hur jag kan gå en promenad med henne och Fixa utan att höra hur speedad och konstig Fixa är. Eftersom Fixa är lite av en "ADHD-hund" så tycker jag faktiskt det är skönt att höra hur fin hon är. Vilket hon är!!
10. Julia fick mig in på bloggandet. Utan henne hade jag aldrig vågat. Så är väldigt tacksam över mina gästinlägg jag fick göra på hennes blogg. Det fick mig fasta direkt för att blogga. Och jag är evigt tacksam över att hon gett mig den typen av livsstil.

Marie fick även va med på bild.
Hade!:)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0