Bildbomb och julklappsinköp

Nu ligger jag här i min säng. Tacksam över min tidigare helg som började idag. Så himla skönt att veta att man inte behöver ha den där sista mattelektionen sista timmen på fredagen. För nu har jag en välförtjänt helg. Till er som inte vet, så har vi på min skola studiedag imorgon. Så får en riktigt mysig början på helgen.
Pappa ska beställa en kebab med bröd till mig. Så börjar verkligen på bästa sätt.
Känns ju nästan som jag har lov, fast det vet jag ju själv att dröjer 2 veckor till.
Eftersom att jag inte gjort något inlägg sen den fjärde, (tror jag det var) så bjuder jag på en enorm bildbomb nedanför inlägget.
Har nämnligen köpt julklappar. Så ingen ångest över det till jul.
Senaste dagarna har varit ganska svåra att ta sig igenom. Mått psykiskt dåligt och det tär verkligen på en. Kämpar med att hålla humöret uppe men ibland får man faktiskt vara ledsen. Är så glad att mina vänner (iallafall de som faktiskt bryr sig om mig) förstår. Ibland kan jag inte vara med, ibland ställer jag in planer. Men de förstår verkligen och tjatar inte. Underbart att veta att ens äkta vänner accepterar det. Att de faktiskt inte blir arga över att man inte kan. För vill, det vill man ju. Men kan, det är en helt annan sak när man mår dåligt eller är ledsen.
Men nu har jag tagit tag i livet igen. Pluggade så enormt bra idag så jag blev själv stolt över mig själv. Varit hos min studievägledare och pratar om gymnasiet. Och fick höra att jag har stor chans, nästan garanterad, att komma in på det jag vill. Om jag bara kämpar med skolan som jag verkligen gör just nu.
Sen har jag även städat mitt rum. Bara en sån sak gör livet enklare. Bättre.
Nu bjuder jag på bildbomb och hoppas ni förlåter mig för inaktivitet.
Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0