Första riktiga snön

Hej alla tjejer och killar. Idag vaknade jag hemma hos Nora vid 11-tiden och var där nån enstaka timme innan mamma hämtade mig. Igår var vi ut och var hemma hos en vän till mig. Riktigt mysigt faktiskt. Sen så åkte vi bil runt alla olika byar omkring Malung. Nora började må illa så vi åkte hem vid 12. En kväll jag sent kommer glömma. Och  ja, jag var nykter igår. Många av er tror att varje gång jag skriver att jag varit på fest eller bara dragit ut, så har jag druckit, och så är inte fallet.
Men nu väntar jag på att Ida ska komma för hon ska nog sova här inatt. Ingenting står på schemat. Förutom en kväll med spelande och filmmys. (Har fått en annan dator nu så är enormt lycklig just nu!!)
Igår kom även den riktiga första snön. Har nog kommit upp till en decimeter. Så ni får väl in en bild under blogginlägget. 
Men vill även be om ursäkt för att jag varit en aning inaktiv. Men det kommer bli så ibland. Även fast jag vill och försöker så är bloggen inte piro ett. Men vi hörs när vi hörs - Kram!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0