Xbeauty

Hej hej! Nu ska ni sminkintresserad få ett tips av mig.Dessa produkter är ifrån Xbeauty! Länk till hemsidan finner ni här. Dem har massor av olika sminkprodukter och produkter som hjälper på grunden. T.ex fransserum som ska hjälpa fransarna växa, finns även till ögonbryn m.m. Ni hittar även kostsaker som tillexempel vitaminer. Rekommenderar hemsidan starkt. 
Detta är inte bara bra julklappstips, utan du kan även unna dig själv. ;-)
Nu ska ni få se några av mina favoriter från Xbeauty. Allting är från Milani, men självklart finns andra varumärken som Anastasia Beverly Hills. Länkar till produkterna är länkade via namnen!

1. Milani – Foundation Brush 
En basborste som används till bland annat foundation. Pris - 245 kronor.
2. Milani Liquid Foundation
Om borsten inte är ett problem kanske foundationen är. Jag tycker man borde bryta mönstret att ha samma foundation hela tiden och switcha lite. Man kan ju hitta en ännu bättre! Pris på denna är 179 kronor.
3.  Milani – Stay Put Brow Color  
Ögonbrynen är det viktigaste enligt mig, och enligt många andra. Har hört mycket bra om denna produkt, men har aldrig testat den. Den sägs vara nästan likadan som Anastasia´s. Så kanske klickar hem den här när jag är klar med min. Pris på denna är 145 kronor och en borste (den på bilden) medföljer.
4.  Milani Everyday Eyeshadow
En ögonskuggspalett har verkligen så många funktioner. Man kan ha den till att lägga ögonskugga, fylla i brynen, göra en eyeliner samt highlighta med den. Denna paletten har dock kanske inte någon brun färg som man kan ha till ögonbrynen. Men väldigt fina neutrala färger med både skimmer och matta färger. Älskar verkligen den skimriga i mitten! Pris på denna är 225 kronor. 
 
 
 
VINN PRESENTKORT HOS XBEAUTY
Detta är i samarbete med Xbeauty. Men alla åsikter är mina egna.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0