Min hund

Onsdag.
Klockan är 15:18 på eftermiddagen och har precis satt på mig min morgonrock. Sitter i mitt sovrum i sängen och skriver detta på den segaste datorn i Sverige. Med den segaste personen som skribent, mig.
Ännu en skoldag, 7 timmar. Vill ni veta vad jag lärt mig idag? Absolut ingenting. Vill ni veta vad jag vet om min framtid?  Absolut ingenting. Nej nu kanske jag låter lite depp, men ska jag vara oärlig och säga att jag inte är det? Är bara trött på att ha samma jävla rutin dag in och dag ut under terminerna. Vakna lite för sent, sminka mig och platta håret, ta på tajtaste kläderna jag kan hitta, äta en macka snabbare än blixten - och sen skolan. Skolan går ju också på rutin, där det enda jag gör, är att dagdrömma om mina planer inför helgen, eller kanske dagdrömma om vad som kunde ha hänt förra helgen. Direkt efter skolan är det raka vägen hem, aldrig att jag stannar nån sekund längre än vad jag behöver. Kommer hem, äter choklad, kollar youtube eller nån korkad serie, och sen är den dagen också slut. 
Vet ni när min dag inte är på rutin och helt bortkastad?
När jag kommer hem till (eller går och hämtar) Fixa.
Fixa är (för er som är nya) min morbrors hund.  Min allra bästa vän. Hela min sommar var med henne, nästan hela vintern också. Jag känner aldrig ångest när hon är med mig. Hon är så glad, kärleksfull och bara helt underbar. Att komma hem till någon som är så lycklig att se en, att komma hem och faktiskt vilja göra någonting, istället för att bara sova - det är lycka för mig. 
Vet inte direkt vad mer jag kan säga, jag önskar jag hade en egen allra bästa vän. För när hon inte är här, så känner jag mig tom, ensam och svag, jag känner mig som en i mängden, om ens det. 
Jag skriver detta inlägg, bara för att ni ska få en inblick i den enda framtidsplan jag har, det enda som får skolan att vara värt det. Jag vet att Fixa aldrig kommer bli MIN hund, men jag hoppas att jag kommer ha råd med min egna hund inom kort. Jag hoppas att jag kan få känna mig hel och glad, hela tiden. 
"The time I needed a hand most, I saw your paw"
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0