10 bra och dåliga saker med Jenny

1. Hon gör mig jämt glad
Jenny är en sån person som jämt bryr sig om andra och sprider postivitet runt om henne. Aldrig bråkat med Jenny och kommer förmodligen aldrig göra. Vilket tar oss till punkt 2.
 
2. Jenny går att prata med
Jenny kan ha en egen åsikt men hon börjar inte tjafsa med mig bara för jag har en annan. Vi kan vara oense om diverse saker men då är det så, hon skulle aldrig försöka övertala mig till något hon visste att jag egentligen inte tycker. Hon går även att prata med när det gäller känslor, mående och sådana saker. Jenny är typ den första jag ringer när jag är ledsen.
 
3. Hon är enormt vacker
När jag tittar på Jenny ser jag bara positva grejer, hon är så himla vacker, och tänk att just hon är min bästa vän.
 
4. Hon är jävligt feg
Okej, Jenny är inte feg att säga vad hon tycker, men hon är enormt feg när det gäller att visa känslor eller att prata med en ny kille. Hon vill helst ha allting som vanligt, och därför tror jag hon tycker det kan vara lite jobbigt när jag vill presentera en ny kille. Hon försöker hålla sig till samma kille oavsett, även om han knappt existerar längre.
 
5. Hon hjälper mig 
Jenny gör sitt bästa för att jag ska klara av skolan och hon försöker jämt stötta mig om det är någonting jag tycker är jobbigt. Hon har aldrig sagt nej när jag bett om hjälp, förutom dem gångerna jag vill kopiera henne. ;-)
 
6. Hon är festprisse
Jenny tackar aldrig nej till att dra ut en fredagkväll, om det inte är så att hon inte kan eller har något viktigt för sig dagen efter. Plus att när vi väl är ut, är hon enormt rolig att umgås med.
 
7. Hon är blyg
Jenny är enormt blyg och stel i början. Helst vill hon att personer ska ta kontakt med henne, för hon är oftast för blyg för det. Vilken tur att hon har världens pratkvarn till bästa vän!
 
8. Hon är ridtjej
Det enda postiva med det enligt mig är att hon har väldigt fin rumpa, men hon tycker ju det finns många fördelar med det. Hon tycker det är jättekul att hålla på med hästar, så självklart har jag ingenting emot det. 
 
9. Hon gillar mina andra vänner och anpassar sig
Jenny har under det här året jag kallat henne bästa vän lärt känna enormt mycket nya människor, varav 99 % är mina vänner. Hon gillar dem flesta av mina vänner och hon har ingenting emot Mattias heller, vilket är väldigt skönt att min pojkvän inte är ivägen enligt henne. Han hör ju ändå till min vardag, exakt lika mycket som Jenny gör.
 
10. Hon blir lätt irriterad.
Om hon tycker någon gör nånting fel eller är allmänt jobbig, då säger hon det. Hon kan dock bli lite irriterad lite för lätt. 
 
Men jag älskar dig ändå Jenny<3
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0