Myspys

Nu ligger jag hemma och väntar på att Mattias ska komma med sin buss. Han ska sova här inatt som har jämt gör annars, så det är ju inte direkt något ovanligt.  
Alice har tillochmed börjat reagera när jag säger att extra-husse ska komma, då vet hon att det är Mattias som är påväg. 
Jag ska försöka läsa min bok som jag har i läxa, så jag kanske blir klar innan helgen. Vi har skola imorgon men studiedag på fredag, så vi åker med 17:00-bussen till Dala-Järna, så blir en riktigt mysig helg med Mattias familj. 
Därför vill jag helst bli klar med boken innan, så jag slipper läsa när jag är där. Så ska försöka bli klar ikväll men med tanke på att det är 200 sidor så kommer jag nog misslyckas. 
När Mattias väl är här ska vi väl säkert bara ha mysigt och kolla Malou efter tio. :) Mattias hatar det och vill typ hellre se nån film, men jag är helt besatt!! 
Eftersom vi har studiedag på fredag ska jag och Mattias åka med tjejerna och Patryk till Borlänge. Så då blir det julklappsshopping, fast jag nästan är klar. Har ni köpt några julklappar än? Jag ska bara köpa något till farfar, mamma, pappa och kanske Alice och Samuel så är jag klar. 
Men bjuder på lite bilder gällande mitt myspys för mig själv. 

(null)

(null)

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0