Ny start!

Hej! Det var jättelänge sen jag bloggade nu men har haft fokus på mig själv under den här tiden. 
Nu ska bloggen vara bara för att det är kul och ska inte ta det allt för seriöst som sist. Det var nog det som förstörde det lite. 
Men nu känner jag helt ärligt att det kan vara lite mysigt när livet ändå rullar på. 
Jag har hunnit skaffa mig en bästa vän, Alice. Det är min lilla amerikanska cockerspaniel på 7 månader. Hon är världens snällaste och finaste och lika dum i huvudet som mig. 
 
 
Har även hunnit blivit 16 år, blivit blond återigen och piercat naveln.
Men det roligaste för er att veta är nog att jag har en till människa i mitt liv. Han heter Mattias. Han är världens bästa och gör allt för att jag ska må bra. Bjuder på några bilder på honom också. 
 
 
 
Har även börjat första året på gymnasiet där jag går Samhällsprogrammet med alla mina bästa vänner. Har en helt grym klass och trivs verkligen i den. Finns inget fel med den. Har en ganska liten klass också så har det väldigt mysigt. Har fortfarande en sån prestationsångest och så men eftersom jag får den hjälp jag behöver ligger jag fortfarande i fas, hoppas det förblir så. 
 
Men nu har ni fått en liten inblick i mitt liv så förhoppningsvis duger det för tillfället. Ska även kolla om jag ska byta bloggdomän men det får vi helt enkelt vänta och se. Men det märker ni. 
Vi hörs när vi hörs!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0