Sexleksakeroutlet.se

I SAMARBETE MED SEXLEKSAKEROUTLET.SE 

 

Har ju skrivit lite om vad jag ska göra på alla hjärtans dag, men tänkte att jag skulle berätta (vad dem berättat för mig) vad Jenny och Emma tänkte göra.

 

Jenny åker utomlands till Teneriffa den 9onde. Hon kommer alltså fira alla hjärtans dag i Teneriffa. Hon har inga specifika planer, men hon kanske träffar sin drömprins där;-)

Emma ska med på bio den 9onde med mig och Mattias, samt Mattias bästa vän Casper. Sen på själva alla hjärtans dag ska hon köpa choklad till sig själv och se en film.

 

Jag har iallafall ett samarbete med SexleksakerOutlet.se, det är ett företag som säljer allting gällande sex och romantik. Dem säljer sexleksaker och saker för att krydda sexlivet.

Nu när alla hjärtans dag är runt hörnet så tänkte jag prata om roliga saker att ha till alla hjärtans dag.

Jag rekommenderar verkligen massageolja, det kryddar verkligen till allting. Inte bara sexuellt! Massageolja är bara någonting som är bra att ha hemma helt enkelt. Tänk er själva att ge er partner en massage efter en jobbig dag på skolan eller jobbet.

 

Sexleksakeroutlet.se har även en kategori på hemsidan som heter “sexleksaker under 100 kronor”. Det behöver inte alltid vara dyrt att köpa intimprodukter och sexleksaker.

Det finns även saker för möhippor och svensexor. Så det är verkligen allting ifrån kärleksfullt till skoj.

Jag länkar Sexleksakeroutlet.se HÄR, så ni självklart kan in och kika. Jag tänkte även ge er ett tips på er som har lite ångest för vad ni ska göra och köpa till er partner.

  1. Boka biljetter på bio till Fifty Shades Freed den 14 Februari.

  2. Köp choklad eller geléhjärtan för att ge som en present till din partner.

  3. Köp någonting från Sexleksakeroutlet.se (det behöver absolut inte vara dyrt). Köp någonting som kanske kopplas till Fifty Shades-filmerna. Här får ni en länk till Fifty shades sexleksaker. Eftersom ni precis sett filmen och kanske vill ha det som dem har i filmerna.

  4. Köp massageolja och börja fira alla hjärtans dag redan efter jobbet genom att ge din käraste en massage. ALLA älskar massage!

 

Sådär! Nu har ni ett perfekt alla hjärtans dag planerat!

Hoppas ni kikar in på sexleksakeroutlet.se nu och gör en fet beställning! Det kanske även kommer ut en tävling med dem, så in och kika bloggen inom denna månaden!

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0