sinamatic.se

 
 
Alla hjärtans dag är runt hörnet och även releasen av Fifty Shades Freed. Jag och mitt älskade hjärta ska iallafall fira vårat första alla hjärtans dag ihop samt gå på Fifty Shades Freed, förmodligen den 9 Februari, eftersom jag förmodligen jobbar på själva alla hjärtans dag, men han kommer vara hemma och vänta på mig tills jag kommer hem. Eftersom jag vet att han nästan aldrig kollar bloggen ska han få gelé-hjärtan av mig eftersom det är det bästa han vet. Han älskar gelégodis och då tänkte jag väl att han förtjänar det. Han kom faktiskt med blommor och choklad till mig igår, så tänkte även köpa en liten alla hjärtans dagpresent till honom även fast vi egentligen inte skulle, men det nämner jag inte eftersom det fortfarande finns en liten chans att han går in på bloggen och läser. 
Har iallafall fått möjligheten att samarbeta med sinamatic.se Det är en hemsida som säljer sexleksaker, snygga underkläder och allt inom kategorin sex och intimt. Jag är en väldigt öppen människa när det gäller att prata om sex, därför valde jag att samarbeta med denna hemsidan. Ni har en länk till hemsidan HÄR
 
Har ni partner som ni ska fira alla hjärtans dag med kan jag rekommendera att köpa någon av deras underkläder till din flickvän, alla tjejer blir glada av att få underkläder! Är ni ute efter att köpa någonting till er pojkvän så kan man ju köpa någonting som ni kanske behöver, glidmedel eller kanske underkläder till dig som han får se? ;-) Krävs ju inte så mycket för att få killar glada till alla hjärtans dag! 
Det finns ju en "Valentines day" kategori på hemsidan, som är värd att titta in på. 
 
sinamatic.se har även en rea-kategori som det finns allt möjligt på! Det finns verkligen allting, så länkar rean HÄR.
 
 Men som sagt, gå in på hemsidan och kika, även om du har en partner eller är singel, finns ju allting oavsett vad för relationsstatus du har. Alla hjärtans dag är för alla, så avslutningsvis önskar jag er att roligt och trevligt alla hjärtans dag!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0